Snacks & Comfort Food

Nyd et glas bobler inden maden for 50,-

25% rabat på maden – hvis du lægger mobilen.

Alle vores retter er designet til at være delevenlige.

Snacks

1 stk 50,- // 3 stk 140,-

Blandede Oliven

Sammensat og marineret in-house efter lyst. Der vil dog altid være grønne oliven med mandler, og økologiske udstenede kalamataoliven i blandingen. “Passer perfekt sammen et godt glas vin, til hver en tid”

Soyaristede mandler & tomat/chiliristede cashewnødder

“Kombinationen af de salte mandler, samt de spicy cashewnødder passer perfekt til Den Røde fra Nohrlund grundet den friske og læskende karakter”

Crispy falafel – med creamy urtedressing

Det sprøde ydre… det bløde indre. Kombineret med en frisk dip. Behøver vi at sige mere? “Schiøtz Bohemian er den ultimative pilsner med dens pift af lækker kvæde og syrlige æbler passer den perfekt til falafel”

Dybstegte, sprøde avocado dippers – med chilimayo

Du fik dem her først! Og vi lover, at de alene er grund nok til at komme igen. “Vi anbefaler en Anarkist Motueka Lager, den har en frisk duft af grønne æbler og snert af tropiske frugter”

Buffalomarinerede chickenwings

– med forfriskende creme fraiche-dip Vores chickenwings er en smule spicy – men frygt ikke! For vores dip er nemlig så tilpas blid, at balancen går op i en højere enhed. Tip: Drik en iskold Heineken som sidevogn!

KD Spareribs

Møre ribs, glaseret i KD´s top secret bbq marinade. “Vi anbefaler en Anarkist Motueka Lager, den har en frisk duft af grønne æbler og snert af tropiske frugter”

Pankocrispy chicken dippers – med KD’s bbq sauce

Mør kyllingfilet, pakket ind i sprød pankorasp. Tip: læs to tip op.

 

Comfort Food

1 ret 95,- // 2 retter 170,- // Family Size 295,- (3-5 personer)

Tyrkisk linsesuppe

Den fyldige tyrkiske røde linsesuppe kaldet Mercimek Çorbası har en dyb smag og er dejligt mættende. “En Anarkist Pale Ale med snert af ingefær, der ikke overdøver retten den nydes til”

Tarteletter – 3 stk

Nogen tar´ det tungt… KD tarteletter. Fyldt med cremet høns i asparges. “Schiøtz Bohemian Pilsner er med dens friskhed et godt match til den danske taco”

Millionbøf

Familieklassikeren over dem alle, elsket af store og små. Serveres som udgangspunkt med kartoffelmos, men ris er også en mulighed. Forslag til samtaleemne under måltidet: Er det en million små bøffer, eller én bøf i en million små stykker? “Denne klassiker skal skylles ned med en iskold Classic”

Brændende kærlighed

Køkkenromantik på højt plan. Kartoffelmos toppet med sprød bacon og gyldne løg i en smørsauce. Behøver vi at sige mere? “Prøv en Schiøtz Gylden IPA som match du vil ikke fortryde det”

Skibberlabskovs

Farfars hofret! Hvis farfar var sømand. Let mosede kartofler og langtidssimrende, smørmørt oksekød. Der er selvfølgelig et par skiver hjemmebagt rugbrød med smør til. Og så anbefaler vi en forfriskende hvedeøl til at skylle ned med – og eventuelt en brændevin, som sidevogn.

Butterchicken – kan også vælges i vegetarisk version med quorn

Yogurt- og kryddermarineret kylling, i en mild, cremet og aromatisk sauce. Serveres hvide ris eller fuldkornsris. “Nyd retten med et forfriskende glas hvidvin”

Dessert

1 stk 40,- // 3 stk 100,-

Gammeldags æblekage

Æblekage, som mormor serverede den, mums!

Tiramusu

Skøn italiensk favoritdessert med masser af smag.

Citronfromage

Luftig citronfromage med den skønneste syrlige smag.

Chokolademousse

Kan man sige nej til chokolade på glas?

“Vi anbefaler Den Sorte fra Nohrlund med karamelliseret rom, espresso og chokolade som after dinner cocktail”