Snacks & Comfort Food

Nyd et glas bobler inden maden for 50,-

25% rabat på maden – hvis du lægger mobilen.

Alle vores retter er designet til at være delevenlige.

Snacks

1 ret 50,-

Blandede Oliven

Sammensat og marineret in-house efter lyst. Der vil dog altid være grønne oliven med mandler, og økologiske udstenede kalamataoliven i blandingen. “Passer perfekt sammen et godt glas vin, til hver en tid”

Soyaristede mandler & tomat/chiliristede cashewnødder

“Kombinationen af de salte mandler, samt de spicy cashewnødder passer perfekt til Den Røde fra Nohrlund grundet den friske og læskende karakter”

Crispy falafel – med creamy urtedressing

Det sprøde ydre… det bløde indre. Kombineret med en frisk dip. Behøver vi at sige mere? “Schiøtz Bohemian er den ultimative pilsner med dens pift af lækker kvæde og syrlige æbler passer den perfekt til falafel”

 

Dybstegte, sprøde avocado dippers – med chilimayo

Du fik dem her først! Og vi lover, at de alene er grund nok til at komme igen. “Vi anbefaler en Anarkist Motueka Lager, den har en frisk duft af grønne æbler og snert af tropiske frugter”

KD chickenwings

– med forfriskende creme fraiche-dip Vores chickenwings er en smule spicy – men frygt ikke! For vores dip er nemlig så tilpas blid, at balancen går op i en højere enhed. Tip: Drik en iskold Heineken som sidevogn!

Chicken dippers – med KD’s bbq sauce

Mør kyllingfilet, pakket ind i sprød pankorasp. Tip: læs ovenstående tip.

 

Comfort Food

1 ret 115,-

Fish & Chips

Briternes favoritspise med lækre håndskårne fritter og hjemmerørt sauce tartare. “Her er det på sin plads med en Anarkist New England IPA”

Chicken & Chips

Saftig og sprød kylling med håndskårne fritter og hjemmerørt chilimayo. “En Royal Økologisk Classic går perfekt med denne ret – det bedste fra to verdener”

Crispy Chicken Proteinsalat – vegetar med falafel

Sprødstegt kylling med kikærter, avocado og bredbladet persille. “Prøv den med en danskvand med frisk presset citronsaft”

 

Dessert

1 ret 40,-

 Citronfromage

Luftig citronfromage med den skønneste syrlige smag.

Chokolademousse

Kan man sige nej til chokolade på glas?

“Vi anbefaler Den Sorte fra Nohrlund med karamelliseret rom, espresso og chokolade som after dinner cocktail”